AGF
AGF
vs
AaB
AaB
19. feb 2017
16:00
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

AGF – AaB 19.02.2017 live stream: AaB jagter top seks

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard19. februar 2017

Jysk klassiker i Århus

Søndag eftermiddag er der lagt op til en ægte Superliga-klasiker på Ceres Park i Århus, og du kan se kampen på live stream! AGF tager imod AaB, som har hårdt brug for point, hvis de vil spille med i mesterskabsslutspillet. Omvendt er AGF så langt bagud, at det synes umuligt at nå top seks. Det bliver spændende at se Christian Bassogog i AaB-trøjen efter, at han var den store helt for Cameroun i Africa Cup of Nations. Derudover er det første gang, at den nye AaB-træner Morten Wieghorst er tilbage på sin gamle hjemmebane. Se AGF – AaB på live stream!

Midtbaneprofil mangler

Der er efterhånden ikke mange spillere tilbage fra AaB-holdet, der i 2014 vandt the double på flotteste vis. En af de bærende kræfter på det hold var den dynamiske midtbanemand Kasper Risgård, som sammen med anfører Rasmus Würtz var hjertet på holdet. Risgård blev skadet i en træningskamp imod Djurgården, og han bliver ikke klar til åbningskampen.

Han bliver højst sandsynligt erstattet af Casper Sloth eller Frederik Børsting, og vil derfor blive savnet meget. Til gengæld får AaB en meget formstærk Christian Bassogog ind på holdet. Den hurtige angriber blev kåret til turneringens bedste under Africa Cup of Nations.

Morten Wieghorst tilbage i Århus

En af kampens store profiler bliver AaB-træner Morten Wieghorst, som for første gang er tilbage efter fyringen for lidt over et år siden. På trods af nogenlunde resultater blev han fyret til fordel for Glen Riddersholm, som ikke har fået markant bedre resultater med AGF.

AaB har fire point op til SønderjyskE på sjettepladsen, og har derfor hårdt brug for point, hvis de vil med i top seks. AGF er hele syv point bagved, og de får mere end svært ved at overhale fem hold. De kan dog tage et stort skridt med en sejr over AaB.

Hvordan ender AGF – AaB live stream?

AGF er små favoritter til kampen, men den er forholdsvis lige.

Vi tror på en 2-1 sejr i en underholdende kamp.

Hold øje med

Morten ”Duncan” Rasmussen, AGF og Christian Bassogog, AaB.

Hvornår kan du se AGF – AaB live stream?

AGF – AaB spilles søndag den 19. februar kl. 16.00 på Ceres Park, Århus.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke muligt med dansk IP - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

AGF

AGF

AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller

Læs mere om AGF her

AaB

Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Ener

Læs mere om AAB her